Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Temmuz 2019 - 01:03 Yorum: 0

Ceyhan’da 1 kişi etil alkolden hayatını kaybetti

Adana'nın Ceyhan ilçesinde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 5 kişiden 1'i 31 yaşındaki D.Ö.K hayatını kaybetti.

Ceyhan’da 1 kişi etil alkolden hayatını kaybetti

Adana'nın Ceyhan ilçesinde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 5 kişiden 1'i 31 yaşındaki D.Ö.K hayatını kaybetti. Ceyhan'da bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sahte içki satanlara yönelik yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Adana'nın Ceyhan ilçesinde birlikte alkol aldığı değerlendirilen ve rahatsızlanmaları üzerine yakınları tarafından Ceyhan Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye götürülen 5 kişi, etil alkol zehirlenmesi şüphesiyle tedaviye alındı. Özel Hastaneye kaldırılanlardan D.Ö.K. (31) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. D.Ö.K'nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hastanelerdeki diğer 4 kişinin tedavisinin sürdürüldüğü öğrenildi. Ceyhan Emniyeti konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaçak alkol satanlara operasyon

Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatı ile, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü kaçak içki satan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda, bir işyerinde, buzdolabı içerisinde 2 adet 5 litrelik su şişesi, 11 adet 0.5 litre şişeye dolu vaziyette 80 adet "boğma" diye tabir edilen içki ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Son günlerde ülke basınında Gündemde olan ve bir çok kişinin ölümüne sebebiyet veren kaçak alkol ile ilgili Adana il emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatlarıyla harekete geçen Ceyhan polisinin 5.07.2019 günü AT. İsimli şahsa ait aracında satışa hazır 145 litre kaçak alkol, 6.7.2019günü T.B., S.Ş, ve S.S. İsimli şahısların iş yerinde 39 litre kaçak alkol, yine 10.7.2019 günü F.Ö. İsimli şahsın iş yerinden 30 litre olmak üzere toplam 214 litre kaçak alkol ile birlikte altı şüpheliye adli işlem başlatıldı öğrenildi kaçak Alkol konusu ile ilgili denetimlerin süreceği Öğrenildi

Ceyhan’da 1 kişi etil alkolden hayatını kaybetti

Ceyhan’da 1 kişi etil alkolden hayatını kaybetti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber