Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Aralık 2014 - 10:33 Yorum: 0

Ceyhan'da ''Hayra Uzanan Eliniz Olalım Projesi"

ADANA (AA) - Ceyhan Belediyesi tarafından ''Hayra Uzanan Eliniz Olalım Projesi" kapsamında açılan hayır çarşısında ihtiyaç sahiplerine yardım ediliyor.Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan...

Ceyhan'da ''Hayra Uzanan Eliniz Olalım Projesi'

ADANA (AA) - Ceyhan Belediyesi tarafından ''Hayra Uzanan Eliniz Olalım Projesi" kapsamında açılan hayır çarşısında ihtiyaç sahiplerine yardım ediliyor.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Lisesi karşısında kurulan hayır çarşısında, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik açılan hayır çarşına hayırseverlerin destek olduğunu anlatan Öztürk, şöyle konuştu:

''Hayırsever vatandaşlarımız, başta elbise, ayakkabı, mobilya, televizyon, gelinlik, damatlık ve ev eşyası olmak üzere ihtiyaç fazlası eşyalarıyla yardımda bulunuyor. Bu yardımlarla hem israfı önlemiş hem de ihtiyacı olan vatandaşlarımızın eksiklerini gidermiş oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde evlenmek isteyen çiftimize gelinlik ve damatlığın yanı sıra mobilya ve çamaşır makinesi yardımında bulunduk. Bu yardımların hayırlara vesile olduğunu görmek tüm hayırsever vatandaşlarımız adına bizleri mutlu ediyor.''

Öztürk, yardımların dağıtılmasında titiz davrandıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber