Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Ceyhan'da şehit ve gazi çocuklarına kırtasiye yardımı

ADANA (AA) - Ceyhan ilçesinde şehit ve gazi çocuklarına kırtasiye yardımı yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz, Ceyhan Gazi ve Şehit Aileleri Derneği'nde düzenlenen törende,...

Ceyhan'da şehit ve gazi çocuklarına kırtasiye yardımı

ADANA (AA) - Ceyhan ilçesinde şehit ve gazi çocuklarına kırtasiye yardımı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz, Ceyhan Gazi ve Şehit Aileleri Derneği'nde düzenlenen törende, İSKEN tarafından sağlanan kırtasiye malzemelerinin tespit edilen 50 öğrenciye dağıtıldığını söyledi.

Ceyhan'da eğitim ve öğretime verilen öneme dikkati çeken Topuz, şunları kaydetti:

"İlçede eğitime hayırseverlerin desteği çok büyük. İSKEN her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim ve öğretime katkılar sağlamıştır. Ceyhan Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ayşe Muhacir ile görüşerek öğrencilerimizi tespit ettik. Bu öğrencilerimizin başta kırtasiye yardımları olmak üzere her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız. Öğrencilerimizin düzenli eğitim almaları konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda destek olan hayırseverlere teşekkür ediyorum."

Ceyhan Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ayşe Muhacir ise sivil toplum kuruluşları ve belediye başkanlarından derneğe katkı sağlamalarını istedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere kırtasiye paketleri dağıtıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber