Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Temmuz 2019 - 14:38 Yorum: 0

Ceyhanlı çocuklar havuza kavuştu

Ceyhan Belediyesi tarafından Yaz Spor Okulları kapsamında Mehmetçik İlkokulu ve Gürbüz Karakuş Ortaokulu'nda kurulan portatif havuzlarda uzman eğitmenler...

Ceyhanlı çocuklar havuza kavuştu

Ceyhan Belediyesi tarafından Yaz Spor Okulları kapsamında Mehmetçik İlkokulu ve Gürbüz Karakuş Ortaokulu'nda kurulan portatif havuzlarda uzman eğitmenler tarafından yüzmeyi öğrenen çocuklar bunaltan sıcaklarda eğlenerek serinleyecek.

Ceyhan'da yaz tatilinin başlamasıyla imkanı olmayan, deniz görmeyen, yüzme bilmeyen çocuklar için Yaz Spor Okulları Projesi kapsamında, Mehmetçik İlkokulu ve Gürbüz Karakuş Ortaokulun bahçesine kurulan bir buçuk metre derinliğinde 200 metrekarelik portatif havuzlarda ücretsiz olarak uzman antrenörler eşliğinde yüzme kurallı uygulamalı eğitim veriliyor.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan'da yaz aylarının çok sıcak geçtiğini belirterek, "Deniz görmeyen, yüzme bilmeyen, serinlemek isteyen çocuklarımız sulama kanallarında serinlerken ölmesin anılarımız ağlamasın diye Yaz Okulları kapsamında Mehmetçik İlkokulu ve Kaymakam Gürbüz Karakuş Ortaokulu'na denetimli, güvenli, cankurtaranı olan, hijyenik, her türlü güvenlik önleminin alındığı bir portatif havuz kurduk. Kursumuzda çocuklarımız hem yüzme öğreniyor hem de sıcak günlerde serinlemiş oluyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vatandaşlar ise belediyenin sunduğu hizmetin önemine değinerek, "Geçmişte bu tür hizmetleri yaşayamadık. Bu hizmetten dolayı çok mutluyuz. Çocuklarımız güvenilir, uzman eğitmenler tarafından havuzda doyasıya eğleniyor ve serinliyor. Belediye Başkanımız Kadir Aydar'a teşekkür ediyorum" dedi.

Ceyhanlı çocuklar havuza kavuştu

Ceyhanlı çocuklar havuza kavuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber