Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 04 Temmuz 2022 - 13:58 Yorum: 0

Ceylan Karavil Park AVM 8. yaşın mutluluğunu yaşıyor

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2014 yılında Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında kapılarını...

Ceylan Karavil Park AVM 8. yaşın mutluluğunu yaşıyor

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2014 yılında Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında kapılarını açan, kiralama ve yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM, bünyesinde barındırdığı ulusal ve uluslararası markalarla, bulunduğu bölgenin tüm değerlerini sahiplenen bir Diyarbakır markası olarak başarılarla dolu yolculuğunda 8 yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

Geride bıraktığı başarılarla dolu 8 yıl boyunca sadece Diyarbakır'ın değil tüm bölgenin buluşma noktası haline gelerek sosyal ve kültürel yaşamın da merkezi olan ve her yıl on milyonlarca ziyaretçiyi memnuniyetle ağırlayan Ceylan Karavil Park AVM Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olarak 8. yılını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. 8 yıl önce Surların haşmetinden ilham alan özgün mimarisi ile yaklaşık 67 bin metrekare kiralanabilir alanında 200 mağazası, 3 bin metrekarelik çocuk oyun alanı, buz pisti, sinema kompleksi ve ziyaretçilerin memnuniyetini kazanmak için sayısız hizmeti ile şehrin ve bölgenin sosyal buluşma mekanı olan Ceylan Karavil Park AVM geride bıraktığı yıllar içinde tebessümle ayrılan milyonlarca ziyaretçisine bu onuru yaşattığı için teşekkür ediyor. Ceylan Karavil Park AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir bu onuru kendilerine yaşatan tüm ziyaretçilerine "Yine değil daima bekleriz. Çünkü burası sizin eviniz" mesajı verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber