Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Eylül 2017 - 17:18 Yorum: 0

Ceylanlar, ilk provada moral buldu

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor, yeni sezon öncesi yaptığı ilk hazırlık maçında Akçakale Belediye Spor'u 2-1...

Ceylanlar, ilk provada moral buldu

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor, yeni sezon öncesi yaptığı ilk hazırlık maçında Akçakale Belediye Spor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Süper Amatör Ligi'nin köklü takımlarından olan ve bu sene tamamen şampiyonluğa odaklanan Ceylanpınar Belediye Spor, 2017-2018 sezonu öncesi Akçakale Belediye Spor ile hazırlık maçı yaptı. Akçakale İlçe Stadı'nda oynanan maç sportmenlik ve centilmenlik çerçevesinde geçti. Maça iki tarafta hızlı ve istekli başladı. Maçın ilk dakikalarında Ceylanpınar Belediye Spor, Akçakale ekibinin sahasında tehlikeli ataklar geliştirse de skor tabelasını değiştiremedi. Akçakale Belediye Spor'da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince, ilk yarıda taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

Hakemin ikinci yarıyı başlatan düdüğünden sonra ise, sahaya bambaşka bir Ceylanpınar Belediye Spor çıktı. Dakikaları 64'ü gösterirken, hakem Ceylanpınar ekibinin lehine penaltı verdi. Topun başına geçen Musa Kaya 65'inci dakikada penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Akçakale ekibi yediği golün şokunu üstünden çabuk attı ve 75'inci dakikada skor tabelasını 1-1 yapan golü buldu. Maçın bu şekilde biteceği düşünülürken, 83'üncü dakikada takımın yıldızlarından Eyüp Boz sahneye çıktı ve durumu 2-1 yaparak Ceylanlar'ı bir kez daha öne geçirdi. Boz'un attığı bu gol, aynı zamanda maçında skorunu tayin etti. Ceylanpınar Belediye Spor yeni sezon öncesi yaptığı ilk hazırlık maçında sahadan 2-1 galip ayrılmayı bildi.

Öte yandan Süper Amatör Ligi Ekim'de start alacak. Ceylanpınar Belediye Spor'da ligin ilk haftasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. Aynı zamanda Ceylanpınar ekibi sezon öncesi bir maç daha yapmayı düşünüyor. Yapılacak maçta rakip henüz netlik kazanmazken, Nizip Spor ya da Mardin Spor ile maç yapılması planlanıyor.

Ceylanpınar Belediye Spor Teknik Direktörü Ferhan Çelik, yaptıkları ilk hazırlık maçında galip gelmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, 2017-2018 sezonu öncesi hem fizik gücümüzü ölçmek hem de eksiklerimizi görmek açısından güzel bir karşılaşma oldu. Öncelikle oynadıkları futbol ve aldıkları sonuçtan dolayı öğrencilerimi de kutluyorum. Akçakale Belediye Spor'da ligin güçlü ekiplerinden, deplasmanda böyle bir galibiyet almak elbette bizi fazlasıyla motive etti. Ama daha yolun başındayız yeni transferlerin de takıma uyum sağlamasıyla beraber daha güçlü bir Ceylanpınar Belediye Spor izleyeceğimizi düşünüyorum. Rakip Akçakale Belediye Spor'a da centilmenliklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber