Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 24 Ocak 2018 - 10:08 Yorum: 0

Ceylanpınar Eski Belediye Başkanı Atilla’dan Askerlik Başvurusu

Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, Zeytin Dalı operasyonu nedeniyle ilçe Jandarma komutanlığına giderek gönüllü askerlik başvurusunda...

Ceylanpınar Eski Belediye Başkanı Atilla’dan Askerlik Başvurusu

Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, Zeytin Dalı operasyonu nedeniyle ilçe Jandarma komutanlığına giderek gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Suriye'nin Afrin kentine yönelik devam eden "Zeytin Dalı" operasyonuna katılmak ve Türk Silahlı Kuvvetlerinde gönüllü olarak askerlik yapmak için bugün ilçe Jandarma komutanlığına giden Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, Jandarma komutanı Binbaşı Ahmet Uzun'a dilekçesini teslim etti

Zeytin Dalı Harekatına katılmak üzere gönüllü olarak başvuruda bulunduğunu sosyal medya üzerinden takipçilerine duyuran Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla, "Mete Han'ın sesi gelir çağların ötesinden. Korkar deniz, kara, hava Türklüğün öfkesinden. Gökte kartal, yerde aslan, dağda bozkurt ordusu var olsun. Yiğit Mehmetler, yaşasın Türk ordusu. 22.01.2018 tarihi itibarı ile gönüllü olarak bu Milli Mücadeleye katılmak için ben de Askerlik şubesine dilekçemi verdim" ifadeleri ile takipçileri ile paylaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber