Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2016 - 09:13 Yorum: 0

Ceylanpınar’da Kasaplara Sıkı Denetim

Ramazan ayına sayılı günler kala Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sağlık ve zabıta ekipleri ilçede faaliyet yürüten kasaplara yönelik denetimlerini...

Ceylanpınar’da Kasaplara Sıkı Denetim

Ramazan ayına sayılı günler kala Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sağlık ve zabıta ekipleri ilçede faaliyet yürüten kasaplara yönelik denetimlerini arttırdı.

Ramazan öncesi alışverişlerini yapmaya hazırlanan vatandaşların gönül rahatlığıyla et tüketimini gerçekleştirebilmesi amacıyla yapılan denetimlerde tarihi geçmiş etleri olup olmadığı, çalışma ortamının hijyenikliği ve saklama koşulları gibi özellikler kontrol edildi. Belirtilen kurallara uymayan işletme sahipleri uyarılırken, eksikleri olan işletmelere ise eksiklerini gidermesi için yetkililer işletme sahiplerini uyardı. Denetimler hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Müdürü Servet Ekin, Ramazan öncesi ve Ramazan ayı içerisinde denetimlerin devam edeceğini belirterek, "Ramazan Ayının yaklaşmasıyla birlikte Ceylanpınar Belediyesine bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta ekipleriyle birlikte kasap ve et ürünleri satan iş yerlerini denetledik. Denetimlerimizde özellikle kaçak et kesimi Konusunda denetimler gerçekleştirdik. İş yerlerinin hijyeni konusunda işletme sahiplerini uyardık. Vatandaşlarımızın daha güvenli sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için Ramazan ayı boyunca denetimlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Ceylanpınar’da Kasaplara Sıkı Denetim

Ceylanpınar’da Kasaplara Sıkı Denetim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber