Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Ağustos 2018 - 12:53 Yorum: 0

Ceylin’in katil zanlısına ikinci kez ’cezai ehliyet raporu’ verildi

İzmir Ödemiş'te komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesi ile ilgili açılan davada eşi Serkan Türkmen ile tutuklu bulunan...

Ceylin’in katil zanlısına ikinci kez ’cezai ehliyet raporu’ verildi

İzmir Ödemiş'te komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesi ile ilgili açılan davada eşi Serkan Türkmen ile tutuklu bulunan sanık Şükriye Türkmen için ikinci kez cezai ehliyetinin olduğuna dair rapor gelirken, Serkan Türkmen ise suçsuz olduğunu iddia etti.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde parka oynamaya gittikten sonra kaybolan ve üç gün sonra komşusunun evinde cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesi davasında tutuklu sanıklar Serkan Türkmen ve eşi Şükriye Türkmen'in, "çocuğa veya beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı, tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçlamasıyla yargılanmasına devam edildi.

Ödemiş Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya cezaevinde bulunan sanıklar Serkan Türkmen ve Şükriye Türkmen, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanırken, duruşmaya Ceylin'in ölmeden önce birlikte yaşadığı dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Rukiye Atik ile tarafların avukatları katıldı.

Daha önce cezai ehliyeti olduğuna dair raporu mahkemeye gelen tutuklu sanıklardan Şükriye Türkmen için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinden istenen "cezai ehliyeti olduğuna dair" rapor da mahkemeye geldi. Şükriye Türkmen'e ikinci kez cezai ehliyeti olduğuna dair rapor verilirken, Türkmen önceki savunmalarını tekrar etti.

Şükriye Türkmen'in eşi tutuklu sanık Serkan Türkmen ise olayla başından beri ilgisi olmadığını, olayı olduktan 1 gün sonra öğrendiğini iddia ederek suçsuz olduğunu söyledi.

Babaanne sinir krizi geçirdi

Dava 27 Eylül 2018'e ertelenirken duruşma sonrası minik Ceylin'in babaannesi Rukiye Atik, sinir krizi geçirdi. Acılı babaanne, suçlular için idam istediğini belirterek, "Bunların neyini savunuyorlar. Bunların asılması lazım" diye feryat etti.

Atik ailesinin avukatı Gürol Uyan ise duruşma sonrası yaptığı açıklamada, toplanan delillere göre her iki tutuklu sanığın da en şiddetli şekilde cezalandırılacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber