Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 27 Haziran 2021 - 19:38 Yorum: 0

Çeyrek finalin adı Diyarbakırspor-Bağlar Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig'de gruplarını lider tamamlayan Diyarbakır takımları çeyrek finalde eşleşti.

Çeyrek finalin adı Diyarbakırspor-Bağlar Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig'de gruplarını lider tamamlayan Diyarbakır takımları çeyrek finalde eşleşti. Diyarbakırspor-Bağlar Belediyespor Play-Off çeyrek final maçının tarihi, yeri ve saati hafta başında belli olacak.

Bölgesel Amatör Lig Play-Off aşamasına Diyarbakır'dan iki takım kaldı. 4. Bölge 3. Grup'ta grup birinciliğini geçen hafta garantileyen Diyarbakırspor'dan sonra 4. Bölge 4. Grubun birincisi de belli oldu. Haftayı bay geçiren Bağlar Belediyespor, ikinci sıradaki Batman 72 Belediyespor'un evinde Mazıdağı Fosfatspor ile 1-1 berabere kalması üzerine grubu 9 puanla lider tamamladı. Batman ekibi ise 7 puanda kaldı.

Çeyrek final tek maçlı olacak

Diyarbakırspor -Bağlar Belediyespor play-off çeyrek final karşılaşması tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak ve turu geçen takım 4. Bölge 1 ve 2. grupları arasında oynanacak çeyrek final eşleşmesinin galibiyle yarı finalde karşılaşacak.

Diyarbakırspor prestij için sahada

Bu arada Diyarbakırspor, grup aşamasındaki son maçında yarın Çınar'da saat 17.00'da Çınar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Öte yandan Silvan 21Spor, grup aşamasındaki son maçında Bismil 21Spor'u 5-4 mağlup etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber