Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 09 Mart 2015 - 13:28 Yorum: 0

Cezaevinde "Kadınlar Günü" etkinliği

HATAY (AA) - Hatay E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan kadın personelle hükümlü ve tutuklulara yönelik Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Kadınlar matinesi" düzenlendi.Cezaevi Çok Amaçlı...

Cezaevinde 'Kadınlar Günü' etkinliği

HATAY (AA) - Hatay E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan kadın personelle hükümlü ve tutuklulara yönelik Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Kadınlar matinesi" düzenlendi.

Cezaevi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilen etkinlikte, kadınlar sürpriz olarak gerçekleştirilen organizasyonla güzel bir vakit geçirdi.

Kurum Müdürü Duran Altuntop'a teşekkür eden tutuklu ve hükümlüler, kendileri için düzenlenen eğlenceyle çok mutlu olduklarını belirtti.

Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen kadınlara, etkinlikte kendileri için hazırlanan çiğ köfte ve Hatay'a özgü tatlı ikram edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber