Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 19:03 Yorum: 0

Cezaevinde Kütüphane Açılışı

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ile Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında E Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumunda hükümlü...

Cezaevinde Kütüphane Açılışı

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ile Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında E Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumunda hükümlü ve tutuklular için oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Cezaevi Savcısı Mustafa Kapıcı, İl Müftüsü İsmail Bayrak, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muammer Aydın, Denetimli Serbestlik İl Müdürü Mustafa Güday, Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdür Vekili Güven Şakar ve kurum amirleri katıldı.

"KAMPANYANIN FAYDALI VE YARARLI OLACAĞI KANAATİNDEYİM"

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, kampanyanın devlet ile milletin kaynaşması noktasında emsallerinden biri olacağını söyledi. Başsavcı Yavuz, "Ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutuklulara en iyi, en verimli ve sağlıklı bir şekilde nelerin yapılabileceğini amaç edinerek kitap toplama kampanyası başlatmıştık. Kampanyanın faydalı ve yararlı olacağı kanaatindeyim. Devletiyle milletiyle kaynaşma noktasındaki emsallerden bir tanesi olacaktır. Okuyan bir toplum oluşturmak istiyorsak, bizim hedefimiz önce bunu cezaevlerinde başlatmaktı. Bunu da gerçekleştirdik. Kampanyanın düzenlenmesine ve kütüphanenin açılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesi Başkanı Selahattin Karanfiler de. kampanyanın başarılı bir şekilde yürütülüp tamamlandığını aktardı.

Konuşmaların ardından E Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumunda hükümlü ve tutuklular için oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirdi.

Cezaevinde Kütüphane Açılışı

Cezaevinde Kütüphane Açılışı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber