Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Cezayirli mühendisler Konya'da eğitim gördü

Cezayir'de kurulacak un, irmik ve yem fabrikalarının kullanımı konusunda Türkiye'ye gelen 45 kişilik mühendis ve teknisyen heyeti, Konya'daki eğitimlerini tamamladı

Cezayirli mühendisler Konya'da eğitim gördü

KONYA  (AA) - Cezayir'de kurulacak un, irmik ve yem fabrikalarının kullanımı konusunda Konya'da eğitim alan 45 kişilik mühendis ve teknisyen heyetine sertifikalarını törenle verildi.

Konya 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Molino Makine tesislerinde düzenlenen sertifika törenine Cezayir Büyükelçisi Lahssan Boufares ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk de katıldı.  

Törenden konuşan Molino Yönetim Kurulu Başkan vekili Salim Alaybeyi, mühendis ve teknisyenlerin, Cezayir'de kurulacak un, irmik ve yem fabrikalarının kullanımı konusunda bir ay süreyle eğitim gördüklerini söyledi.

Daha sonra teorik ve pratik eğitimleri başarıyla tamamlayanlara sertifikaları, Cezayir Büyükelçisi Lahssan Boufares ile Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk tarafından verildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber