Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 16:48 Yorum: 0

ÇGD Cihan Yıldırım’a yapılan saldırıyı kınadı

Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Can Hacıoğlu, Anadolu Gazetesi Yazıişleri Müdürü Cihan Yıldırım'a yapılan saldırıyı kınadıklarını...

ÇGD Cihan Yıldırım’a yapılan saldırıyı kınadı

Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Can Hacıoğlu, Anadolu Gazetesi Yazıişleri Müdürü Cihan Yıldırım'a yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Yapılan saldırının basın özgürlüğüne olduğunu belirten Hacıoğlu, Cihan Yıldırım'ın sadece mesleği olan gazetecilik görevini yaptığını belirtti. Saldırganın ve ona yardım edenlerin, azmettirenlerin en kısa sürede yakalanarak gerekli cezanın verilmesi gerektiğini dile getiren Hacıoğlu, "Yetkili makamlardan gerekeni yapmalarını bekliyoruz. Gazetecinin tek silahı kalemidir. Her gazeteci de kalemine bağlı olarak, görevini yapar. Gazeteciye saldırı çağdışı bir anlayışın eseri olduğuna inanıyoruz" diye belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber