Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Temmuz 2014 - 16:11 Yorum: 0

Chelsea Soma için oynayacak

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Chelsea ile birlikte 8 Ağustos'ta Soma için oynanacak özel turnuvada yer alacak.

Chelsea Soma için oynayacak

Fenerbahçe ve Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ile beraber 8 Ağustos Cuma günü İstanbul'da, Soma için oynanacak hususi turnuvada yer alacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın evsahipliği yapacağı üçlü turnuva, Soma maden faciasında hayatını kaybeden madenciler için düzenlenecek. Organizasyonda elde edilecek bütün hasılat, harcamalar çıktıktan sonra, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak.

Turnuvada karşılaşmalar 45'er dakika üstünden oynanacak. Mini lig formatında yapılacak maçlarda, beraberliğe 1 puan, galibiyete 3 puan verilecek. En çok puana sahip takım, turnuvanın kazananı olacak. İlk maç saat 20.00'de, ikinci yarışma 21.00'de, üçüncü karşılaşma ise 22.00'de başlayacak. Turnuvada uzatma yada penaltı atışı olmayacak. Aynı averaja sahip olunursa birinci kura ile belirlenecek. Takımlar sınırsız sayıda oyuncu değiştirebilecek.

Öte yandan, teknik direktörlüğünü Portekizli Jose Mourinho’nun yaptığı ve kadrosunda John Terry, Cesc Fabregas, Fernando Torres, Eden Hazard, Diego Costa ve Didier Drogba benzeri isimleri barındıran Chelsea'nin, turnuva ile ilgili herhangi bir gelir ilgi etmediği bildirildi.

ETİKETLER: Soma , Chelsea , oynamak
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber