Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Şubat 2022 - 22:23 Yorum: 0

Chelsea taraftarlarından Abramovich’e hem destek hem tepki

İngiltere'nin önde gelen kulüplerinden Chelsea Futbol Kulübünün sahibi Roman Abramovich'in, kulüp içindeki tüm haklarını kulübün bağlı olduğu vakfa...

Chelsea taraftarlarından Abramovich’e hem destek hem tepki

İngiltere'nin önde gelen kulüplerinden Chelsea Futbol Kulübünün sahibi Roman Abramovich'in, kulüp içindeki tüm haklarını kulübün bağlı olduğu vakfa aktarması, bazı taraftarlar tarafından desteklenirken bazıları ise tepki gösterdi.

İngiltere'nin en ünlü kulüplerinden olan Chelsea'nın sahibi Roman Abramovich, Rusya'nın Ukrayna'ya işgali nedeniyle yaptırım tehdidi altında bulunması sonrası tüm haklarını kulübün bağlı olduğu vakfa aktarması taraftarı ikiye böldü. Londra'da oynanan Lig Kupası finalinde Liverpool ile Wembley Stadyumu'nda karşılasan Chelsea futbol takımı taraftarları maç öncesinde yaptıkları açıklamada, bu durumdan memnun olmadıklarını dile getirdi. Chelsea taraftarı Michelle, " Ben eminim ki Abramovich, attığı adımla Chelsea'yi korumaya çalıştı. 20 yıldır kendisi bu topluluğun içerisinde. Şuan ki durum çok zor" dedi. Başka bir taraftar olan Eric ise, "Bu süreç Roman kulübü satsaydı çok daha zorlu olabilirdi. Kulübü devretmesi bence çok daha iyi oldu" dedi.

Maça oğluyla birlikte katılan Chelsea'li başka bir taraftar ise, Roman Abramovich'in bu kararı kulübü korumak için aldığını dile getirerek, "Chelsea için iyi bir adım oldu. Kulübü bu anlamda garantiye almış ve hükümetin kulübe bir yaptırım yapmasını engellemiş oldu. Bu da Chelsea için gayet iyi" diyerek Abramovich'e destek verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber