Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 29 Mart 2019 - 16:08 Yorum: 0

CHP adayı Ekicioğlu: “31 Mart seçimleri ülkemiz ve şehrimize hayırlı olsun”

KIRŞEHİR (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Selehattin Ekicioğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Türkiye'de huzurlu geçmesini...

CHP adayı Ekicioğlu: “31 Mart seçimleri ülkemiz ve şehrimize hayırlı olsun”

KIRŞEHİR (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Selehattin Ekicioğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Türkiye'de huzurlu geçmesini diledi.

Kırşehir'in beklentilerinin Pazar günü şekilleneceğini ifade eden aday Ekicioğlu, aday gösterildiği günden beri Kırşehir'de toplumun her kesimi ile iletişim halinde olduklarını söyledi.

Sandıktan çıkması halinde halk için politikalar üreteceğini anlatan Ekicioğlu, "Halkın sorunlarını öğrendik. Çözüm önerilerimizi de hazırladık. Topluma ve Kırşehir'e hesap vereceğiz."dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinin 31 Mart akşamı sandıktan çıkması halinde Kırşehir'de CHP 25 yıl sonra Belediye Başkanı çıkarmış olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber