Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi22:08 Kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti22:07 Büyükçekmece’de otomobil göle uçtu, sürücü hayatını kaybetti22:07 Anne kedi yardım istedi, kuyuya düşen yavrusu böyle kurtarıldı
Siyaset 11 Aralık 2017 - 12:48 Yorum: 0

CHP Adıyaman İl Başkanından Bahçeli’ye hakaret

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ın, Tut İlçe kongresinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye "Kuş beyinli" demesine, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün'den...

CHP Adıyaman İl Başkanından Bahçeli’ye hakaret

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ın, Tut İlçe kongresinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye "Kuş beyinli" demesine, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün'den sert tepki geldi. Özgün, "MHP Bu sözün altında kalmaz, özür dilemezse Adıyaman'a gelmesin" ifadelerini kullandı.

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım hafta sonu katıldığı partisinin Tut İlçe Kongresinde partililere hitap ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

Mehmet Yıldırım, konuşmasında "Başkanlık sistemi geçerse Türkiye artık bitmiş olacak. Muhalefetteki insanların hepsinin yaşamı bitmiş olacak. Sadece AK Parti olacak. Küçücük MHP, yani kuş beyinli Devlet Bahçeli'yi yanına alarak zannediyor ki "Ben 2019 seçimlerinde başkan olacağım." Biz seni başkan yaptırmayacağız. Sen başkan olamayacaksın, biz bu işin peşini bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

"Bu çok büyük bir terbiyesizliktir"

CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ın bu sözlerine MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün sert bir cevap verdi.

Hüseyin Özgün, Yıldırım'ın haddini aşan ifadeler kullandığını ve özür dilemesi gerektiğini kaydederek, "Cumhuriyet Halk Partisinin özde değil sözde İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'yi hakaret içeren cümleler kullanmıştır. Bu çok büyük bir terbiyesizliktir. Haddini aşan bir konuşmadır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ı kınıyoruz ve o sarf ettiği çirkin sözleri misli ile kendisine iade ediyoruz.

Mehmet Yıldım'a tavsiyemiz aklını başına alsın, akıllı olsun ve tez zamanda hem ülkücü camiadan hem de Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli'den özür dilesin. Eğer özür dilemezse de Adıyaman'a hiç gelmesin. Ülkücü camia, Milliyetçi Hareket Partisi bu sözün altında kalmaz. Bunun bedelini öder. Bunun bedelini kanunu yollardan öder. Kendisine tavsiyem akıllı olsun. Buradan sağduyulu CHP'li kardeşlerimize de tavsiyemiz, tez ilden bu il başkanını görevden alsınlar. Çünkü Adıyaman huzur kentidir ve ilimizin huzurunu CHP İl Başkanının bozmaya hakkı yoktur. İnsanları kutuplaştırmaya, kamplara ayırmaya hakkı yoktur" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber