Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 18 Ekim 2017 - 18:48 Yorum: 0

CHP Antalya milletvekili Niyazi Nefi Kara: "Askerimize, ordumuza, evlatlarımıza ve bu ailelere sahip çıkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, "Askerimize, ordumuza, evlatlarımıza ve bu ailelere sahip çıkmak adına çalışmalarımızı...

CHP Antalya milletvekili Niyazi Nefi Kara: 'Askerimize, ordumuza, evlatlarımıza ve bu ailelere sahip çıkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, "Askerimize, ordumuza, evlatlarımıza ve bu ailelere sahip çıkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

CHP'li Kara TBMM'de, Şüpheli Ölümler ve Mağdurları Derneği üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Şüpheli askerilerin ölümüne ilişkin araştırma önergesi verdiklerini hatırlatan Kara, Genel Kurul gündemine alınmasının kabul edilmediğini ifade ederek "Anadolu'muzun yoksul insanlarının birçoğunun evladı askerlik görevi sırasında ya kaza kurşunuyla ya da intihar gibi sebeplerle ölüyor. Bu çocukların ölümlerinin birçoğunun şüpheli olmasının çeşitli sebepleri var. Askerimize, ordumuza, evlatlarımıza ve bu ailelere sahip çıkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Bir asker yakını olan Hülya Karadeniz, "Evladım şehit de sayılmadı. Cumhurbaşkanımızdan tek dileğim o büyük kalbinde bize de bir yer açsın" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber