Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 18:58 Yorum: 0

CHP Ardahan İl Başkanlığı'na Uygur atandı

ARDAHAN (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan İl Başkanlığına Fevzi Uygur atandı.Uygur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, istifa eden Sırrı Atalay Cantürk'ün yerine atandığını...

CHP Ardahan İl Başkanlığı'na Uygur atandı

ARDAHAN (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan İl Başkanlığına Fevzi Uygur atandı.

Uygur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, istifa eden Sırrı Atalay Cantürk'ün yerine atandığını ve çok önemli bir görevi olduğunu söyledi.

Partide küskünlük ve dargınlıkları geride bırakmak için çalışacağını belirten Uygur, şunları kaydetti:

"Ardahan'ın ve partimin daha iyi bir noktada olması için çalışacağım. Bu nedenle enerjimizi küskünlük ve dargınlık için değil, partimizi iktidara taşıma için harcayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Özellikle küskünlerin, dargınlıkların olmadığı bir döneme girmek istiyorum. Partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar ne gerekiyorsa o yapılacak. Ardahan'da genel seçimlere doğru bu niyetle gireceğiz. Ardahan'ın iki milletvekili var ve şu an biri bizim. Önceliğimiz iki vekili de CHP olarak almaktır. Çünkü CHP'nin bu ülkeye, ülkenin de CHP'ye ihtiyacı var." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber