Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 13:58 Yorum: 0

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü mesajı;

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü mesajı;

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı. Çakırözer, yayımladığı mesajda, bu mücadelenin tüm dünyaya örek olduğunu belirtti. Çakırözer, "Kurtuluş Savaşımızın tam kalbinde yer alan Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılını büyük coşku ve onurla kutluyoruz. İnönü'den Dumlupınar'a Kuruluş Savaşımız'ın en önemli başarıları bugün üzerinde onur ve gururla yaşadığımız bu topraklarda gerçekleşmiştir. 94 yıl önce Büyük Önder Mustafa Kemal'in öncülüğünde mücadeleye girişen kadın erkek, genç yaşlı tüm kahramanlar gözlerini dahi kırpmadan kanları, canları pahasına işgalden zafere, zaferden Cumhuriyet'e yürümüşlerdir. Tüm dünyaya örnek olan bu mücadelede Eskişehir ve Eskişehirliler bir kez daha adlarını altın harflerle tarihe yazdırmışlardır" şeklinde konuştu.

"Ülkemizin üstüne karabasan gibi çöken bu karanlığı yok edecek olan yine ulusumuzun kararlılığı olacaktır"

Dayanışma içinde aydınlık bir geleceğe doğru yürümenin yolu daha çok özgürlük ve demokrasiden geçmekte olduğunu belirten Çakırözer, "Çağdaş Türkiye'nin ve Cumhuriyet'in doğuşuna da beşiklik etmiş bu topraklarda 94 yıldır özgür ve bağımsız olarak yaşamamızda bu mücadelenin ruhu ve kararlılığı vardır. 15 Temmuz'da ülkemizin yaşadığı kanlı darbe girişimi ve ne yazık ki hemen her gün gelen şehit haberleri ve ülkemizi yasa boğmaktadır. Ülkemizin üstüne karabasan gibi çöken bu karanlığı yok edecek olan yine ulusumuzun kararlılığı olacaktır. Hep birlikte, dayanışma içinde aydınlık bir geleceğe doğru yürümenin yolu daha çok özgürlük ve demokrasiden geçmektedir. Bu noktada bize düşen en önemli görev Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda ülkemiz ve geleceğimiz için daha çok çalışmak ve emin adımlarla ilerlemektir. Atalarımıza olan borcumuzu ancak şehrimizi ve ülkemizi her alanda hak ettiği ileri noktalara taşıyarak ödeyebiliriz. Bu inanç ve güvenle; şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü bir kere daha kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diye belirti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber