Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 07 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:

"Cumhuriyet Halk Partisi'ni kapatmaya ancak halkın gücü yeter"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba:

MALATYA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Cumhuriyet Halk Partisi'ni kapatmaya ancak halkın gücü yeter" dedi.

Ağbaba, partisinin Malatya aday adayları için CHP Malatya İl Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen ön seçim programına katıldı.

Burada bir gazetecinin "CHP hakkında kapatılma iddiaları var, bu konuda neler düşünüyorsunuz" sorusuna, "Nihai hedef Cumhuriyet Halk Partisi'ni kapatmak. Her türlü muhalefetten rahatsız olan birisi, Cumhuriyet Halk Partisi'nden rahatsız olmaması düşünülemez" karşılığını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapatmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Ağbaba, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet Halk Partisi'ni kapatmaya ancak halkın gücü yeter. Halk da görüyorsunuz bugün yanımızda. Bu faşizmdir. Demokrasi kırıntılarının olmadığı ülkelerde olabilir. Böyle bir hazırlık olduğunu biliyoruz. Böyle bir çalışma yapıldığını biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde söylediğimiz gibi, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) böyle bir çalışması var. Önümüzdeki süreçte göreceksiniz MİT bizi zayıf düşürmeye, bizim dışımızdaki bazı partileri güçlü göstermeye çalışacak. Bunların hepsine hazırlıklıyız. Hepsini bekliyoruz. Hiç ismi sanı olmayan partileri barajın üzerinde göstermeye çalışıyorlar. Bunların hepsinin içerisinde MİT operasyonu var."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber