Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 22 Kasım 2014 - 17:08 Yorum: 0

CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke Hatay'da

HATAY (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Hatay'ın toprağıyla insanıyla Türkiye'nin özel ve güzel zenginliklerini barındıran bir yer olduğunu söyledi.Böke, İskenderun...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Böke Hatay'da

HATAY (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Hatay'ın toprağıyla insanıyla Türkiye'nin özel ve güzel zenginliklerini barındıran bir yer olduğunu söyledi.

Böke, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (İTSO) "Narenciye Üreticilerinin Sorunları" panelinde yaptığı konuşmada, işe ilk başladığında nasıl bir Türkiye hayal ettiğini düşündüğünde Hatay gibi bir Türkiye hayal ettiğini söyledi.

Türkiye'nin narenciyede ilk 10'da olduğunu Hatay'ın da Türkiye'de birçok ilin önünde olduğunu ifade eden Böke, "Hatay, toprağıyla insanıyla Türkiye'nin özel ve güzel zenginliklerini barındıran bir yer. Biz bir bireyin sorununu anlayabilirsek o zaman doğru politikanın da üretilmesini sağlayabiliriz. Bu öyle Ankara'da oturmakla olacak bir iş değil" diye konuştu.

Böke, program kapsamında CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve parti üyeleriyle İskenderun Alevi Kültür Merkezi ve Kaymakam Hakan Özyiğit'i ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber