Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 20 Aralık 2014 - 15:33 Yorum: 0

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir'de

Kılıçdaroğlu, Buca Belediyesi'nin "Online Eğitim Sistemi" projesinin tanıtımına katıldı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İzmir'de

İZMİR (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Belediyesi'nin "Online Eğitim Sistemi" projesinin tanıtımına katıldı.

Kaya Termal Otel'deki etkinlikte, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede 1. ve 8. sınıf arası 49 bin 100 çocuk ve 3 bin öğretmene hizmet verecek proje hakkında Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

Etkinliğe katılan çocuklarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, çocuklara matematik derslerinin nasıl olduğunu sordu. Bir çocuğun matematik ders notunun 4 olduğunu söylemesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Kemal amcana söz ver 5 yapacaksın tamam mı. Anlaştık mı, bak kaydediyorlar tamam mı" diye konuştu.

Öğrencilere ileride ne olacaklarını da soran Kılıçdaroğlu, bir öğrencinin avukat olmayı istediğini söylemesi üzerine "Güzel, birilerini savunacaksın yani" dedi.

Çocuklara aktivasyon kartı ve puzzle dağıtan Kılıçdaroğlu, projeyi gayet olumlu bulduğunu, İzmir'de bulunmaktan son derece memnun olduğunu dile getirdi.

Kılıçdaroğlu daha sonra aynı otelde yaklaşık 45 akademisyenin katıldığı toplantıya geçti.

Toplantı basına kapalı sürüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber