Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Şubat 2015 - 18:33 Yorum: 0

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir'de

Kılıçdaroğlu, Selçuk ilçesinde mola verdiği kahvehanede bir vatandaşla tavla oynadı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir'de

İZMİR (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuşadası'nda akademisyenlerle yaptığı toplantının ardından İzmir'e dönüşünde verdiği molada, vatandaşlarla bir araya geldi ve tavla oynadı. 

Kılıçdaroğlu, parti örgütünce ekonomi, sosyal politikalar ve toplumsal sorunlar konularında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir grup akademisyenin katılımıyla Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen toplantının ardından karayoluyla İzmir'e dönüş yolunda Selçuk ilçesinde mola verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile partililerin eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, yol üzerindeki bir kahvehaneye girerek burada ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Kahvedekilerle tek tek selamlaşan ve bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, Nuri Çiftçi adlı vatandaşın teklifiyle tavla oynadı. 

Kılıçdaroğlu, molanın ardından havayoluyla Ankara'ya gitmek üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gitti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber