Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Konya'da

Kılıçdaroğlu, kent merkezindeki tarihi Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti ve vatandaşlarla görüştü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Konya'da

KONYA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da tarihi Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti.

Kentte ilk olarak partisinin "Tarım Üreticileri Buluşuyor" toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, kent merkezindeki tarihi Bedesten Çarşısı'na gitti.

Burada esnaf ve vatandaşlarla görüşen Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın, AK Parti'nin çıkardığı bütün yasaları CHP'nin Anayasa Mahkemesine götürdüğünü ifade etmesi üzerine, şunları söyledi:

"Kim dedi, 'Hükümetin yaptığı iyi bir iş yoktur' diye. Bakın, bizim adımız ana muhalefet. Demokrasilerde ana muhalefetin görevi; Hükümet yanlış bir iş yaparsa o yanlışı anlatmaktır. Doğruları da hükümet kendisi anlatır. Kararı vatandaş verir. Mesela Avrupa Birliği ile uyum yasaları parlamentoda tamamen oy birliği ile çıkmıştır. Hiç kimse itiraz etmemiştir, demek ki destek veriyoruz. En son bonzai ile düzenleme geldi parlamentoda yine destek verdik. Hiçbir zaman doğrulara 'hayır bu yanlıştır' demedik." 

Daha sonra Kılıçdaroğlu'na bir esnaf, simit ve çay ikram etti. 

- Genç çiftlere nişan yüzüğü taktı

Kılıçdaroğlu, bir restoranda evlilik hazırlığı yapan Tuğba Keleş ile Turgut Kalkan'a nişan yüzüğü taktı. Kemal Kılıçdaroğlu genç çifte mutluluk diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber