Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Konya'da

Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi'ni ve bir engelliyi ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Konya'da

KONYA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.

Tarihi Bedesten Çarşısı ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi'ne geçti.

Kılıçdaroğlu, müze girişinde sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Yaşlı bir ziyaretçi, Kılıçdaroğlu'nun yanına gelerek "Seni görmeden ölmek istemedim" dedi. Bunun üzerine bu kişiyle fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, ardından müzeye girdi.

Mevlana'nın sandukası başında dua eden Kılıçdaroğlu, Konya Müzeler Müdürü Yusuf Benli'den müze hakkında bilgi aldı, sergilenen eserleri inceledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra 4 Şubat'ta Ankara'da yapılan "Geleceği Birlikte Kuruyoruz Engelliler Buluşması" toplantısında babası Hasan Basri Sayı ile görüştüğü engelli Hediye Sayı'yı (30), Erenköy Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Hediye'ye parfüm armağan eden Kılıçdaroğlu, aileyle de bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonunda evlerinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber