Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 26 Nisan 2018 - 17:33 Yorum: 0

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: "Son tarihi belli. O tarihten önceki bir tarihte açıklanacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıkladı. Son tarihi belli. O tarihten önceki bir tarihte...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: 'Son tarihi belli. O tarihten önceki bir tarihte açıklanacak'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıkladı. Son tarihi belli. O tarihten önceki bir tarihte açıklanacak" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Özel, "Elbette günü geldiğinde çağdaş demokrasilerde olduğu gibi kuvvetler ayrılığının olduğu, parlamenter bir demokratik sistem olacak. Bu Türkiye Cumhuriyeti'nin nice başbakanları olacak. Her siyasi görüşten nice başbakanlar gelecek, gidecek, bu ülkeye hizmet edecek" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet davasına ilişkin olarak Özel, "Tek teselli şu anda bu süreçte tutuksuz olarak devam etmesidir. Ama bu haksız cezalara bütün Türkiye olduğu gibi isyan ediyoruz. İddianamede veya bu cezaları talep eden savcının temel dayanağı gazetenin yayın çizgisinin değişmiş olmasıdır" şeklinde konuştu.

Özel, Cumhurbaşkanı adaylarını belirleme yetkisinin Genel Başkana bırakıldığını söyleyerek, isimi geçen geçmeyen herkesin Genel Başkan tarafından değerlendirmeye tabi olduğunu hatırlattı. Özel, "Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıkladı. Son tarihi belli. O tarihten önceki bir tarihte açıklanacak. Bizim tercihlerimize, isteğimize uygun bir zamanda yapılacak. Onu en çıldırtacak zamanda, en çıldırtacak adayı açıklayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber