Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Temmuz 2014 - 16:33 Yorum: 0

CHP Hatay Milletvekili Eryılmaz:

"Hükümet, Tayyip Erdoğan'ın Suriye'de izlemiş olduğu yanlış politikaların meyvelerini şu anda topluyor. Dünyanın en tehlikeli örgütü IŞİD ile kapı komşusu olduk"

CHP Hatay Milletvekili Eryılmaz:

HATAY (AA) - CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, "Hükümet, Tayyip Erdoğan'ın Suriye'de izlemiş olduğu yanlış politikaların meyvelerini şuanda topluyor. Dünyanın en tehlikeli örgütü IŞİD ile kapı komşusu olduk" dedi.

Eryılmaz, IŞİD militanları tarafından ele geçirilen Suriye sınırındaki karakolun karşısında bulunan Reyhanlı ilçesinin Beşaslan Mahallesi'nde yaptığı açıklamada, IŞİD'in Türkiye sınırındaki güvenliği ele geçirmesiyle vatandaşlarda büyük bir tedirginlik yaşandığını bildirdi.

Hükümeti Suriye politikası dolayısıyla defalarca uyardıklarını ifade eden Eryılmaz, şöyle devam etti:

"Hükümet, Tayyip Erdoğan'ın Suriye'de izlemiş olduğu yanlış politikaların meyvelerini şu anda topluyor. Dünyanın en tehlikeli örgütü IŞİD ile kapı komşusu olduk. Musul'da, Suriye'de ve Irak'ta bu örgütün neler yaptığını hepimiz gördük. Musul'da konsolosluğumuzu basıp, işgal edip, oradaki çalışanlarımızı rehin alan bu terör örgütü şu anda Türkiye-Suriye sınırının sıfır noktasında. Kısa süre önce 'Hatay'ı da alacağız, İstanbul'u alacağız' diye tehdit savuran bir örgüt bu. Hatay'ın güvenliği açısından çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu tehditler boşuna yapılan tehditler değil."

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber