Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 24 Şubat 2017 - 12:53 Yorum: 0

CHP heyeti Hakkari’de

HAKKARİ (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Altuğ Atıcı, Türkiye'nin...

CHP heyeti Hakkari’de

HAKKARİ (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Altuğ Atıcı, Türkiye'nin her tarafında bir söz verdiklerini belirterek, "Dedik ki sandığa giren bütün oylar ister "evet" olsun, ister "hayır" olsun bizim namusumuzdur, namusumuzu koruyacağız" dedi.

Milletvekili Altuğ Atıcı, beraberindeki partililerle referandum çalışmaları kapsamında Hakkari'ye geldi. CHP Hakkari İl Başkan Yardımcısı Naci Kahraman ve beraberindeki partililer tarafından karşılanan heyet, daha sonra Bulvar Caddesi üzerindeki parti binasına geçti. Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Altuğ Atıcı, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumla ilgili sandık güvenliği üzerinde çalışmalar yapmaya geldiklerini söyledi. 81 il ve ilçede sandık güvenliği ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Atıcı, bu çalışmalara çok önem verdiklerini söyledi. Atıcı, "Sandık güvenliğine önem veriyoruz, çünkü nereye gidersek gidelim, halkımız bize diyor ki "evet veya hayır diyebileceğiz, ama sandıklara sahip çıkabilecek misiniz?" Diyor. En büyük endişeleri budur. Bu endişe bizi derinden üzüyor, çünkü milletin devlete olan güveninin azaldığını hissettiriyor. Bakın hükümetler geçicidir, hükümetler kurulur görev süresi biter. Liderler geçicidir, görevleri biter. Devletimiz, ülkemiz ve milletimiz kalıcıdır. Milletimize devlette ve devleti yönetenlere karşı güveninin azalmaması gerekiyor. Bu nedenle biz Türkiye'nin her tarafından bir söz verdik. Dedik ki sandığa giren bütün oylar ister "evet" olsun ister "hayır" olsun bizim namusumuzdur, namusumuzu koruyacağız. Seçim günü 16 Nisan'a kadar il il, ilçe ilçe gezerek o sandığa hayır oyu girmesi için mücadele edeceğiz. Ama milli irade, milletimiz ne derse sandığa o yansıyacağı için sandığa gelen bütün oyları da biz koruyacağız. O yüzden de teknik bazı bilgileri ve bazı çalışma yöntemlerini Hakkari'deki yoldaşlarımıza ve parti örgütümüzle paylaşmaya geldik. Eğer "evet" derse cumhurbaşkanı aynı zamanda bir partinin genel başkanı olacak. Eğer halkımız "benim cumhurbaşkanım tarafsız olmalıdır, hiçbir partiye üye olmamalıdır, bir partinin genel başkanı olmamalıdır" diyorsa, o zaman gidip sandıkta "hayır" oyu kullanacak" diye konuştu.

CHP heyeti Hakkari’de

CHP heyeti Hakkari’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber