Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 14:28 Yorum: 0

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin:

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yapılan suikast girişimini kınayarak, "Evet bir canımız var ve hepimizin...

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin:

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yapılan suikast girişimini kınayarak, "Evet bir canımız var ve hepimizin canı bu vatana feda olsun." dedi.

Parti binası önünde düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, "Suikast girişiminde şehidimiz Fatih Çaybaşı'na ve bu gün Cizre'deki hain saldırıdaki şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diyerek konuşmasına başladı.

Keskin, "Artvin ilimizde yapılacak olan bir dizi etkinliklere katılmak için Artvin'de bulunan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na hainler tarafından alçakça bir suikast girişimi düzenlenmiştir. Konvoyun korumasını sağlayan güvenlik elemanlarının dikkatleri sayesinde hainler fark edilmiş olup suikast önlenmiştir" dedi.

Keskin, "Partimizin ve Sayın Genel Başkanımızın adı ne olursa olsun teröre karşı duruşu, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğimize yapılan bütün saldırılara karşı dik duruşu bazı nifak odaklarını rahatsız etmiştir. Bu alçaklar CHP'yi susturmak için ellerinden gelen bütün hainlikleri yapmaktadırlar. En son olarak Genel Başkanımıza suikast düzenlenmiştir. Genel Başkanımız bu hainlere, emperyalistlere ve onların uşaklarına en güzel yanıtı vermiştir. "Bir canım var o da bu vatana feda olsun" demiştir. Evet bir canımız var ve hepimizin canı bu vatana feda olsun" ifadesinde bulunarak, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Dün de Tam Bağımsız Türkiye dedik bu gün de Tam Bağımsız Türkiye diyoruz. Yarın da Tam Bağımsız Türkiye diyeceğiz.

Emperyalist güçler ülkemiz üzerinde her zaman kirli oyunlarını devam ettirmişler. Dönem dönem maşalarını getirseler de amaçları değişmemiştir. Ülkemizde kaos oluşturmak, insanları karşı karşıya getirmeye çalışarak üniter yapımızı bozmaya çalışmaktadırlar. İşte son olarak ta din kisvesi altında cemaatle bunu yapmaya çalıştılar. Bu gün adı FETÖ olur yarın bir gün başka bir cemaat olur. Devlette cemaat yapılanmasına izin verilmesi yeni belanın gelmesine izin verilmesi anlamına gelir. Camiye, kışlaya ve yargıya siyasetin buluşmaması gerektiğini her fırsatta ifade ediyoruz. Kandırıldık dememek için bu günden tedbir alınmak zorunda.

Terör kader değildir. Terörle yaşamak kaderimiz olmamalı her gün şehit haberi, canlı bombanın nerede ve ne zaman olacağı korkusu ile yaşamayı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak hak etmiyoruz. Sorunu oluşturanlar, çözümün kaynağı olamazlar. Yapılacak en güzel davranış acilen ortak bir hükümet oluşturarak, devlet içine sızmış ve yerleştirilmişlerden temizlenmesi, içerideki ve dışarıdaki teröristlerden ülkemizin kurtulmasıdır.

Popülist siyaset yerine akılcı ve birleştirici siyaset izlenmelidir. Kurumların temizlenmesi ve yeniden yapılanmasında aynı hataya düşmemek için birlikte çalışılmalı. CHP olarak her zaman birlik ve beraberliğe olan desteğimiz ve katkımız devam edecektir"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber