Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Türkiye 06 Aralık 2017 - 17:18 Yorum: 0

CHP İl Başkanı Kiraz aday olmayacağını açıkladı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 23 Aralık'ta yapılacak il kongresinde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

CHP İl Başkanı Kiraz aday olmayacağını açıkladı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 23 Aralık'ta yapılacak il kongresinde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Kiraz, "Başka arkadaşların da bu onurlu görevi yapması için kongrede İl Başkan adayı olarak yarışmayacağım" dedi.

CHP Malatya İl Kongresine sayılı günler kalırken, İl Başkanı Enver Kiraz yaptığı açıklama ile kongrede aday olmayacağını duyurdu.

İlçe kongrelerinin bu gün itibariyle tamamlandığını ve 23 Aralık Cumartesi günü de il kongresini gerçekleştireceklerini belirten Kiraz, 6 yıldır İl Başkanlığı yaptığını ifade ederek, "Bu partide çok onurlu bir görevi yaklaşık 6 yıldır üstleniyorum. Bu süre içerisinde bunu hep bir bayrak yarışı olarak gördüm. Günü geldiğinde de bu bayrağı birilerine devretme ihtiyacı olacağını düşünüyorum. Koltukta uzun süre kalmanın da doğru olmayacağını düşünüyorum ve seçimi kazanma noktasında en rahat olduğum dönemde kongrede İl Başkan adayı olarak yarışmayacağım. 6 yıl bu görevi onurlu bir şekilde yaptım ve bununla gurur duyuyorum. Bu onuru ve gururu çocuklarıma ve torunlarıma miras olarak aktaracağım. Ben bu sorumluluğun bilincinde olarak bu görevi yürüttüm. Partim bana bu yetkiyi verirken onların başını yere eğdirmeyecek şekilde partimi en iyi ve en güzel yere getirmek için daha fazla mücadele vererek ve daha fazla çalışarak temsil ettim" şeklinde konuştu.

Partinin kendisini hangi göreve layık görürse o görevi yapacağını dile getiren Kiraz, "Ama il kongresinde İl Başkan adayı olarak yarışa katılmayacağım. Katılan arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Hem farklı kişilerin bu görevi yapması ve bu onurlu görevi tatması anlamında onlar için bir fırsat olacaktır diye düşünüyorum. Bu fırsatı da partili arkadaşlarımıza vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bu gün itibariyle 13 ilçede kongrelerin tamamlandığını aktaran Kiraz, "Bütün ilçelerimize demokratik biçimde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bugün itibariyle bütün ilçelerin kongre sonuçları kesinleşti. Bütün İlçe Başkanlarımız mazbatalarını alarak göreve başladılar. Ben bu çerçevede daha önce İlçe Başkanlığı yapmış bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum partiye verdikleri katkılardan dolayı ve görevi devralan İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine de başarılar diliyorum, partiyi yarınlara daha güzel bir şekilde taşıyacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber