Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 14:13 Yorum: 0

CHP İl Başkanı Kiraz’dan Arguvan ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Arguvan'da esnafları ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Kiraz’dan Arguvan ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Arguvan'da esnafları ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanlığında gündemi değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz "Kimse Cumhuriyet Halk Partisini 10 yıl önceki durumu ile karşılaştırmasın. Şu anda daha diri bir yapısı olan Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü var" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın Arguvan'da önemli işlere imza attığını ifade eden Kiraz, "Arguvan'da yapılan çalışmaları göğsümüzü gere gere anlatıyoruz. Dolayısıyla sorunları kendi içerisinde çözen bir ilçemiz. Heyelan raporunun olumlu gelmesinden dolayı tüm Arguvanlılara hayırlı olsun diyorum. Partinin mutfağı İlçe Başkanlığımızdır. Sahada daha fazla kişiyle çalışabileceğimiz yeni bir örgütlenme modeli geliştiriyoruz. Arguvan'da bunu başarıyla gerçekleştiriyor" ifadelerine yer verdi.

Mahalle sorunlarını tespit ettiklerini ifade eden Kiraz, "Önümüzde bir seçim yok ama bu altyapının tümünü hazırlamaya çalışıyoruz. Kimse Cumhuriyet Halk Partisini 10 yıl önceki durumu ile karşılaştırmasın. Şu anda daha diri bir yapısı olan Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü var. Genel Başkanımızın ortaya koyduğu heyecanlı duruşa bizlerde cevap vermeye çalışıyoruz. Malatya'da bir milletvekilimiz var ve Türkiye'de önemli başarılara ve çalışmalara imza atıyor bizde onunla gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Ülkeni çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini kaydeden Kiraz, "Bütün Türkiye'de biliyor ki bu terör belasını bizi yönetenler getirdi. Cumhuriyet Halk Partisinin tarihsel bir sorumluluğu var. Ülkenin başı ne zaman sıkıntıya girse, ne zaman derde düşse Cumhuriyet Halk Partisi rolünü hep olumlu yönde oynamıştır. Görevi ne olursa olsun bu ülkeye karşı, bu ülkeyi kuranlara karşı, Mustafa Kemal Atatürk'e karşı, İsmet İnönü ve arkadaşlarına karşı önemli bir sorumluluğumuz var. Ülkenin bu çıkmazdan çıkması içinde bu tarihsel sorumluluğumuzun bilincinde hareket etmek zorundayız. Elbette bu ülkeyi bugünlere getirenleri biliyoruz. Mutlaka seçimde halkımız bunun cevabını verecektir. Bunun hesabını soracaktır. Ülkenin bu durumdan çıkması için terör belasından kurtulmamız için katliamların bu ülkede yaşanmaması için, kanın akmaması için elimizi, gövdemizi, yüreğimizi, mutlaka taşın altına koyacağız" dedi.

CHP olarak çözüm önerilerini hem hükümete hem de yerel bazda yöneticilere ilettiklerini kaydeden Kiraz, şunları söyledi:

"Çünkü bu süreçten acilen ülkemizi ve ilimizi çıkarmamız ve kurtarmamız gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisinin yıllardır ifade ettiği değerlerin ne kadar önemli olduğunu herkes anlayabiliyor, algılayabiliyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün 90 yıl önce ortaya koyduğu değerlerin aslında ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha 15 Temmuz'daki Darbe girişiminde çok net şekilde anladık. Belediye Başkanımız ile birlikte esnafı gezerek onların sorunlarını dinleyeceğiz. Büyükşehir ve farklı kurumların görev alanı olan birimlerde var. Burada Belediye Başkanımız kurumlar ile kurduğu ilişkileri sayesinde hizmetlerin gelmesinde önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz."

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise "Sadece seçimden seçime değil sürekli ilçemize ziyaretlerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'a vatandaşların görüş ve taleplerini dinledikleri için teşekkür ediyoruz. Heyelan Raporunun olumlu gelmesi bizleri memnun etmiştir. Arguvan içme suyu şebeke ağının değişmesi ile birlikte hazırlamış olduğumuz projeleri ivedi bir şekilde devreye sokacağız" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Ulaş Çopur'da "İl Başkanımız Enver Kiraz ve il yöneticilerimiz esnaf ve pazar ziyareti yapmak üzere Arguvan'a geldiler, kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İle Başkanı Enver Kiraz, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Ulaş Çopur ile CHP il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile birlikte Arguvan'da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

CHP İl Başkanı Kiraz’dan Arguvan ziyareti

CHP İl Başkanı Kiraz’dan Arguvan ziyareti

CHP İl Başkanı Kiraz’dan Arguvan ziyareti

CHP İl Başkanı Kiraz’dan Arguvan ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber