Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 29 Ekim 2014 - 22:33 Yorum: 0

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

"Bugün aslında bizim yüreğimiz Karaman'da 18 canda ve bütün dualarımız, temennimiz onların yaşamlarını sürdürebilmesi, oradan sağ çıkmaları üzerinedir"

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

KIRKLARELİ (AA) – CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, "Bugün aslında bizim yüreğimiz Karaman'da 18 canda ve bütün dualarımız, temennimiz onların yaşamlarını sürdürebilmesi, oradan sağ çıkmaları üzerinedir" dedi.

Dokuzcan, Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesindeki Atatürk Kültür Merkezi Kadın Dayanışma Evi'nin açılışına katıldı.

Dokuzcan, burada yaptığı konuşmada, Ermenek'teki kömür ocağında mahsur kalan işçilerin ailelerine geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümünün büyük bir onur ve gururla kutlandığını belirten Dokuzcan, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlere armağan ettiğini ifade etti.

Türkiye'de koşulların gittikçe zorlaştığını ileri süren Dokuzcan, "Bugün aslında bizim yüreğimiz Karaman'da 18 canda ve bütün dualarımız, temennimiz onların yaşamlarını sürdürebilmesi, oradan sağ çıkmaları üzerinedir. Onlara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kadınların şu anki siyasi ortamda zor şartlar altında görev yapmaya çalıştığını savunan Dokuzcan, şöyle devam etti:

"Çünkü karşımızda kadınlar ve çocuklar üzerinden siyaset yapan bir anlayış var. Bu anlayışı birlikte, el ele yürek yüreğe aşacağız. Yol buradan geçiyor. Komşu illerden gelen tüm arkadaşlarımıza ilçelerden gelen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Dokuzcan, Atatürk Kültür Merkezi Kadın Dayanışma Evi'nin açılışını yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber