Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Aralık 2014 - 10:38 Yorum: 0

CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin:

"CHP İl Başkanlığı olarak oluşturduğumuz yeni yönetimle başarılı olacağımıza inanıyorum"

CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin:

KIRKLARELİ (AA) - CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, "CHP İl Başkanlığı olarak oluşturduğumuz yeni yönetimle başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Zengin, parti binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, milletvekili seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Yaklaşık 2 gün önce kendisiyle birlikte il yönetiminin istifa ettiğini hatırlatan Zengin, CHP Genel Merkezi tarafından yeniden il başkanlığı yönetiminin oluşturulduğunu belirtti.

Yeni yönetimle büyük başarılar elde edeceklerine inandıklarını anlatan Zengin, şöyle konuştu:

"İl başkanlığından istifa etmiştim. Yeni bir güç ve yeni bir yönetime ihtiyaç olduğunu gördüm. Yönetim oldukça yıpranmıştı. Genel merkezimizin de önünü açmak için istifa etmiştim. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da benimle istifa etmişti. Genel merkezimiz il başkanlığına beni yeniden beni uygun gördü. Her kesime hitap edecek bir liste oluşturduk. CHP İl Başkanlığı olarak oluşturduğumuz yeni yönetimle başarılı olacağımıza inanıyorum. Milletvekili seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kırklareli'nden 3 milletvekili çıkartmak, partimizi de iktidara taşımak istiyoruz. Yeni oluşturduğumuz ekibimiz bizim amacımıza ulaşmamızda CHP'nin iktidar olmasında ciddi katkılar sunacaktır." 

Konuşmanın ardından yönetim kurulu üyeleri partililere kendilerini tanıttı.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber