Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 16:48 Yorum: 0

CHP Kırşehir İl Başkanı Zengin, Vali Şentürk'ü ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.Şentürk, makamında kabul ettiği Zengin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüştü.Ziyaret dolayısıyla...

CHP Kırşehir İl Başkanı Zengin, Vali Şentürk'ü ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Şentürk, makamında kabul ettiği Zengin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüştü.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduğunu ifade eden Şentürk, "Kültür kenti Kırşehir'de halkımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Yöneticiler olarak bizlere düşen görev, halkımızı mutlu kılacak hizmetleri gerçekleştirmektir. Devlet kurumlarının kapısı daima halkımıza açık olacaktır. Tüm sivil toplum kuruluşları ile çalışacağız" dedi.

Yılmaz ise Şentürk'e görevinde başarı dileyerek, "Kırşehir'in gelişmesi, kalkınması ve sorunların çözümü noktasında yapılacak çalışmalara her zaman destek vermeye hazırız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber