Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 21 Nisan 2020 - 16:08 Yorum: 0

CHP Kuşadası gençlik kolları başkanlığına Simge Mıkıroğlu getirildi

CHP Kuşadası Gençlik Kolları'nda görev değişimi yaşandı. Aralık ayında gerçekleşen Kuşadası İlçe Kongresi'nin ardından Şubat ayında yapılan...

CHP Kuşadası gençlik kolları başkanlığına Simge Mıkıroğlu getirildi

CHP Kuşadası Gençlik Kolları'nda görev değişimi yaşandı. Aralık ayında gerçekleşen Kuşadası İlçe Kongresi'nin ardından Şubat ayında yapılan seçimlerde Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilen Doğan Can Karakuş'un sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesi üzerine toplanan Gençlik Kolları Yönetimi, Simge Mıkıroğlu'nu başkanlığa getirdi.

Mıkıroğlu, görevi devraldığı Doğan Can Karakuş'a emeklerinden dolayı teşekkür etti. Karakuş'un bir an önce sağlık sorunlarını atlatmasını temenni ettiğini belirten Mıkıroğlu "CHP Kuşadası Gençlik Kolları olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemiz ve kentimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk ilkelerine sonuna kadar bağlı kalarak gençliğin dinamizmini ve enerjisini partimize katacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber