Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 09:48 Yorum: 0

CHP Kütahya İl Başkanlığı heyetinden Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Gülseven, Tavşanlı...

CHP Kütahya İl Başkanlığı heyetinden Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Gülseven, Tavşanlı İlçe Başkanı Fisun Yıldız, Gediz İlçe Başkanı Ferhan Uysal, Domaniç İlçe Başkanı M.Temel Ergun, Altıntaş İlçe Başkanı Niyazi Gümüşkar, Simav İlçe Başkanı Hasan Koç, Merkez İlçe Başkanı Ali Karkaç, Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Simav Demirci Belde Belediye Başkanı Turan Sümer'den oluşan heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı'na katıldılar. Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden heyet Kütahya'daki gelişmeler hakkında bilgiler verdiler.

Kütahya'dan sorumlu Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın da hazır bulunduğu görüşmede bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kütahya ülkemiz için çok önemli bir ildir. Ak Parti iktidarında çok şey kaybetti, Kütahya'nın sorunlarını biliyoruz ve çözümü için, ekonomik ve sosyal gelişimi için elimizden geleni yapmaya hazırız. KHK ile mağdur edilen vatandaşlarımız için partimizin kapıları açıktır. Zalimin değil, mazlumun yanındayız. Darbe destekçileri yargılanarak cezalandırılmalıdır. Fakat suçu olmayan vatandaşlarımız da ayırt edilmeli ve mağdur edilmemelidir. OHAL'de uygulanan hukuksuzlukların cezasını çocuklar çekmemelidir. İnsanların yaftalanması çok ciddi sosyal yaralara yol açmaktadır. Biz parti olarak hukukun üstünlüğünü ve adil yargılanmayı savunuyoruz. Darbe destekçilerinin yargılanmasını, cezalarını çekmelerini, bu darbecilere 14 yıldır devleti teslim eden siyasi iktidar ve siyasi sorumlularında hesap vermesini istiyoruz. Kütahya'nın önümüzdeki dönemde partimize milletvekili kazandırarak komşu iller gibi gelişimin önünü açacağına inanıyorum " dedi.

Görüşmede Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Adil Özkan tarafından yapılan karakalem portresi hediye edildi. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri ile görüşen heyet önümüzdeki dönemde Kütahya'nın önünün açılacağını ve partinin daha güçlü kadrolarla Kütahya'da çalışmalarına devam edeceğini ifade ettiler.(EFE)

CHP Kütahya İl Başkanlığı heyetinden Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP Kütahya İl Başkanlığı heyetinden Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP Kütahya İl Başkanlığı heyetinden Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber