Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 28 Ocak 2021 - 15:08 Yorum: 0

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Diyarbakır’da anneler çocuklarının gelmesini istiyorlar, bundan daha haklı bir talep olamaz’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Diyarbakır'da anneler çocuklarının gelmesini istiyorlar, bundan daha haklı bir talep olamaz" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: 'Diyarbakır’da anneler çocuklarının gelmesini istiyorlar, bundan daha haklı bir talep olamaz’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Diyarbakır'da anneler çocuklarının gelmesini istiyorlar, bundan daha haklı bir talep olamaz" dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Son günlerde çokça konuşulan ve tepki gören "militan" sözleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu ise "Militan konusuna gelince sözlüğe bakıldığı zaman militan, belli bir düşünceyi savunan, o düşünce için mücadele eden kişidir. Bizim burada kastettiğimiz devletin tarafsızlığıdır vatandaşlarına karşı devlet memuru siyasetle uğraşmaz. Valiler, kaymakamlar siyasetle uğraşmazlar. Onlar tarafsızdırlar, devleti temsil ederler, siyasi partiyi etmezler" şeklinde konuştu.

'Diyarbakır'da anneler çocuklarının gelmesini istiyorlar, bundan daha haklı bir talep olamaz'

Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan annelerin taleplerinin son derece haklı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Her anne için çocuk çok değerlidir. Her annenin çocuğunu isteme hakkı vardır, arzu ettiği yerde bu eylemini gerçekleştirme hakkı da vardır. Annelerin taleplerine hepimizin uyması ve o talebi desteklemesi lazım. Diyarbakır'da anneler çocuklarının gelmesini istiyorlar, bundan daha haklı bir talep olamaz. Elde edilen malzeme, görüntüler, polisin yaptığı baskın sonucu varsa savcılar var gereğini yaparlar. Teröre asla ve asla pirim verilmesini doğru bulmam. Terörün yanında durulmasını doğru bulmam. Teröre karşı her yerde ve her ortamda karşı çıktık, karşı çıkmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber