Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 06 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Sefa Sirmen’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli'de tutuklu olduğu cezaevinde rahatsızlanarak ameliyat olan CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen'i hastanede...

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Sefa Sirmen’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli'de tutuklu olduğu cezaevinde rahatsızlanarak ameliyat olan CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen'i hastanede ziyaret etti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret çerçevesinde Kocaeli'ne geldi. Kocaeli'ndeki ziyaretlerine Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören CHP eski milletvekili Sefa Sirmen'i ziyaret ederek başlayan Kılıçdaroğlu, Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Zafer Cantürk'ten Sirmen'in durumu hakkında bilgi aldı.

CHP Kocaeli Milletvekillleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan'ın da eşlik ettiği ziyaretin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da meydana gelen patlamada yaralanan ve yine aynı hastanede tedavi gören Muhammet Aydın'ı da ziyaret etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören abisi Ali Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret etti. Bir süre hastanede kalan Kılıçdaroğlu, hastane yönetiminden abisinin tedavisi hakkında bilgiler aldı.

Kılıçdaroğlu, ziyaretler sırasında vatandaşların isteklerini de geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber