Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 24 Kasım 2014 - 15:33 Yorum: 0

CHP Muş il yönetimi görevden alındı

MUŞ (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş il yönetiminin, genel merkezin kararıyla görevden alındığı bildirildi.CHP eski Muş Milletvekili Zeki Eker, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

CHP Muş il yönetimi görevden alındı

MUŞ (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş il yönetiminin, genel merkezin kararıyla görevden alındığı bildirildi.

CHP eski Muş Milletvekili Zeki Eker, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2015 yılında yapılacak milletvekili seçimlerine mevcut yönetimle girilmesini uygun bulmayan genel merkezlerinin, CHP Muş İl Başkanı İsmail adanur ve yönetimini görevden aldığını belirtti.

CHP'nin kapılarının, Muş'ta sonuna kadar halka açık olduğunu vurgulayan Eker, il yönetimini yeniden oluşturmak için kongreye gidileceğini, bununla ilgili de gerekli hazırlıklara başlandığını söyledi.

Eker, olağanüstü kongreye kadar il başkanlığına geçici olarak Nemci Dikmen yönetimindeki yeni bir oluşumun getirildiğini bildirerek, Muş'taki yapılanmanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görevden alınan il başkanı İsmail Adanur ise kararın genel merkezin takdiri olduğuna değinerek, "Tüm partilerde olduğu gibi CHP'de de antidemokratik bir uygulama gerçekleşmiştir. Ancak biz eski yönetim olarak yine partimizle birlikteyiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber