Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 13:33 Yorum: 0

CHP Niğde Milletvekili KİT Komisyon üyesi Ömer Fethi Gürer;

Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

CHP Niğde Milletvekili KİT Komisyon üyesi Ömer Fethi Gürer;

Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer yaptığı yazılı mesajda şunları söyledi; "Ülkemiz sorunlu bir dönemden geçiyor.15 Temmuz darbe kalkışması, terör ve Suriye sınırında yaşananlar ülkemizin geleceği adına da önemli bir süreç yaşadığımızı gösteriyor. Bu bağlamda CHP olarak teröre, darbeye karşı dururken, ülkemizin komşu ülkeler ile ilişkisinin düzelmesini, "yurtta barış, dünyada barış" anlayışı ile ülkemizde insanca, hakça bir yaşamın gerçekleşmesini istiyoruz."

Gürer, "Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu ülkemiz, yok olmak üzere olan bir imparatorluktan bağımsız Cumhuriyet rejimine yönelen bir başarı ile doğmuştur. Önderimiz Mustafa Kemal'in "Ya istiklal, ya ölüm" diyerek başlattığı Büyük Zafer'in 94. Yıl dönümünde Atatürk ve arkadaşlarını bir kez daha şükranla anıyorum. Atatürk ilke ve öğretilerinden uzaklaştıkça sorunlarımız arttı. Onu anlamak, algılamak geleceğimizi güzel kılacak tek yoldur. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. 30 Ağustos'ları, Cumhuriyetin doğuşunu, verilen mücadele ve başarılan devrimleri bu vesileyle bir kez daha okumalı, anlamalı ve çağdaş medeniyet yolunun nasıl açıldığı görülmelidir. Bu yol, insanca, hakça bir sürece ulaşmanın da yoludur."diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber