Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Yerel 15 Ağustos 2016 - 09:13 Yorum: 0

Chp Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer;

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, Niğde merkeze bağlı Hasaköy, Kömürcü, Tırhan, Alayköy ve beldelerini ziyaret etti.

Chp Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer;

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, Niğde merkeze bağlı Hasaköy, Kömürcü, Tırhan, Alayköy ve beldelerini ziyaret etti.

Milletvekili Gürer, belde ve köy ziyaretlerinde patates üreticilerin sorunlarını dinleyerek sorularını yanıtladı.

Çiftçilerle görüşen ve üretici mağdriyetlerinin tarım politikalarının eksikliğinden olduğunu belirten Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, "Ülkemizde uygulanan yanlış tarım politikaları sonucu toprağından gübresine ürününden pazarlamasına sıkıntılar oluştu. Dünde Planlı kalkınma dedikçe "plan mı pilav mı" diyen kafalar bugün yaşadığımız sonuçları hazırladı. Tarımda ciddi bir düzenleme süreci yaşanması ihtiyaçtır. Sulama suyundan toprak ıslahına sıkıntılar var. Çiftçi ilacı, gübresi, sulama suyu bedeli, akaryakıtı ve diğer girdiler yükseliyor ürün ise maliyeti karşılayamaz bir değer ile satılmak zorunda kalınıyor.Tarımda yeni bir tarımsal üretim tarzı, yeni bir kırsal kalkınma anlayışı yaşama geçmesi gerekiyor.CHP olarak her sorununda çiftçi ve üreticimizin yanındayız. Köy ve çiftçi varsa bir ülkenin kalkınması gelişir. Üreten ürettiğinden kazanamıyor, tüketen ise pahalı ürün almak zorunda kalıyor. Üreticinin nihai üründen elde edilen kardan hak ettiği payı alabilmelidir. Tüketici de sağlıklı ürünlere uygun şartlarda erişebilmesi için düzenleme yapılmalıdır. Üretimde, işlemede ve pazarlamada tekelleşmenin önüne geçecek, adil rekabet koşullarını sağlanmalıdır. Tarımda politikaların A'dan Z'ye ele alınması ve gözden geçirilmesi şarttır. Kitap bilgisi, veri istatistikleri yaşamın içinde gerçeklerle örtüşür noktaya taşınmalıdır." dedi.

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 15 Temmuz darbe girişimi ile ortaya çıkan gerçekleri de CHP olarak yıllardır dile getirdiklerini ve milli bayramların dahi bir ayrışma yaratacak düzenlemelere uğradığını ifade etti. Gürer Gazi Mustafa Kemal Atatürk döneminde yapılanları ve ülke için o dönemdeki muazzam büyük başarıyı herkesin yeniden okuması, öğrenmesi gerektiğini de belirten Gürer'in ziyaretlerine Çiftlik İlçe Başkanı Turgay Yıldız da katıldı.

Chp Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer;

Chp Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer;

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber