Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 06 Mayıs 2015 - 13:40 Yorum: 0

CHP söylendiği gibi belirli bir kesimin partisi değildir

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, "Sünni, beş vakit namaz kılan biriyim. CHP söylendiği gibi belirli bir kesimin partisi değil, artık her kesimin partisi. Sünni’sini, Alevi’sini, Kürdü’nü, Türkü’nü kucaklayan bir parti."

CHP söylendiği gibi belirli bir kesimin partisi değildir

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, CHP il başkanı Enver Kiraz Cumhuriyet Örnek köyü ziyaret etti. 

Cumhuriyet Örnek köyde konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz,  “ Yıllarca vermiş olduğumuz mücadeleyi önümüzdeki dönemde de vermek istiyoruz. Hem meclisteki sesimiz hem de Malatya’da ki sesimiz daha güçlü olsun” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Belediye Başkanlığı döneminde Cumhuriyet Örnek köyden bana tam destek çıktı. Örnek köy olarak siz büyüklerimiz gençlerimize başka partiye verecekleri her oyun milletvekili çıkaramadığımız takdirde, AKP’ye yarayacağını, bizden bir oy gittiğinde onların ekmeğine yağ sürüleceğini anlatın” ifadelerini kullandı.

İktidar partisi Malatya milletvekili adayının 6 – 0 sıfır muradını yerine getirmeyelim diyen Porgalı, “6 – 0 diyor, ona 3’e 3 nasıl oluyormuş gösterelim” sözlerini kaydetti. 

Cumhuriyet Örnekköy’den sonra Görgü mahallesine geçen Cumhuriyet Halk Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı burada yaptığı konuşmada idarenize sahip çıkın mesajı verdi. 

Porgalı, “Aynı toprakların çocuğuyuz. CHP’den ikinci sıra milletvekili adayım, Sünni, beş vakit namaz kılan biriyim. CHP söylendiği gibi belirli bir kesimin partisi değil, artık her kesimin partisi. Sünni’sini, Alevi’sini, Kürdü’nü, Türkü’nü kucaklayan bir parti, bu algıları yıkalım, takım tutar gibi parti tutmayalım” sözlerini kaydetti. 

Porgalı, kimi getirirsek getirelim nasıl olsa bize oy veriyorlar düşüncesini bozalım” mesajı verdi.

Konuşmaların ardından Porgalı, Görgü mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Görgülülerin tek tek ellerini sıkan Porgalı’ya vatandaşlardan destek sözü geldi.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber