Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 22 Ocak 2018 - 18:38 Yorum: 0

CHP teşkilatlarından iş dünyasına destek

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum milletvekili Tufan Köse, Çorum'un gelişmesi ve kalkınması için her zaman her türlü desteği verdiklerini, iş dünyasının...

CHP teşkilatlarından iş dünyasına destek

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum milletvekili Tufan Köse, Çorum'un gelişmesi ve kalkınması için her zaman her türlü desteği verdiklerini, iş dünyasının her zaman yanında olduklarını söyledi.

CHP Çorum Milletvekili Tufan KÖSE , CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ,Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve parti teşkilatı üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın Çorum'a kazandırılmasından dolayı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetimine teşekkür eden milletvekili Tufan Köse, bu tür binaların şehrin prestij ve imajına katkılar sağladığını, Çorum'a da sağlayacağına inandığını ifade etti.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, CHP teşkilatlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Ali Rıza Suludere , Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve teşkilat üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından CHP'li yöneticilere kompleksin tanıtımı yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber