Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 02 Eylül 2014 - 16:18 Yorum: 0

CHP'de 18. olağanüstü kurultaya doğru

KAYSERİ (AA) - CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, partilerinin olağanüstü kongresinde genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini bildirdi. Ayan, il başkanlığında...

CHP'de 18. olağanüstü kurultaya doğru

KAYSERİ (AA) - CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, partilerinin olağanüstü kongresinde genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini bildirdi. 

Ayan, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin 18. olağanüstü kongresinin 6 Eylül'de Ankara'da yapılacağını hatırlattı.

Kongrenin kavga ve gürültüden uzak geçmesini beklediklerini ifade eden Ayan, "Partimiz kurultaya gidiyor. Kimse bizden kavga beklemesin, kimse bizden mücadele beklemesin. Bizim mücadelemiz demokratik bir mücadeledir. Biz de 'otur, kalk' anlayışı olmayan, sonuna kadar mücadelesi demokratik olan bir anlayış mevcuttur" diye konuştu.

Kayseri delegeleri olarak kongrede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini dile getiren Ayan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkinci adayımız, partimizin demokrasi geleneğinden gelen bir eylemdir. Sayın Muharrem İnce bizim canımız, ciğerimiz, kardeşimizdir ve başımızın tacıdır. Sayın genel başkanımız şu anda bizim önderimizdir. Bu mücadele kimseyi heveslendirmesin. Mücadele bitecek ve demokrasiye saygının olduğu bir anlayış devam edecek. Dolayısıyla Kayseri olarak 18 delegemizle sayın genel başkanımıza destek vereceğiz. Partimizi daha halka yakın, daha halkı anlayan, halkın güncel taleplerine cevap verecek, tehlikelere karşı uyaracak daha güçlü bir yapıyı bu kurultaydan çıkartmayı hedefliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber