Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Nisan 2015 - 17:13 Yorum: 0

CHP'de ön seçimin ardından

CHP Kırklareli milletvekili adayları Kayan, Gündoğdu ve Soykan mazbatasını aldı- Parti binasının yıkılma tehlikesi nedeniyle haftalık toplantı bir düğün salonunda gerçekleştirildi

CHP'de ön seçimin ardından

KIRKLARELİ (AA) - CHP'de hakim huzurunda yapılan ön seçimde üyeler tarafından belirlenen Kırklareli milletvekili adayları Türabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Tuna Soykan, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Tören öncesi Milletvekili adayları Kayan, Gündoğdu ve Soykan ile parti üyeleri, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Şevket Dingiloğlu Parkı'nda toplandı.

Yaklaşık 250 kişilik grup, haftalık toplantıya katılmak üzere parti binasına yürüdü. Parti binasının yıkılma tehlikesi dolayısıyla toplantı bir düğün salonunda gerçekleştirildi.

CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, burada yaptığı konuşmada, ön seçimin üyelere, partiye, milletvekili adaylarına ve Kırklareli'ne hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kırklareli'nde 30 yılın ardından ilk kez ön seçim yapıldığını hatırlatan Zengin, ön seçime katılımın yüzde 80 olarak gerçekleştiğini belirtti. Hedeflerinin Kırklareli'nden üç milletvekili çıkartmak olduğunu vurgulayan Zengin, şöyle konuştu: 

"7 Haziran 2015 genel seçimlerinde partimizi temsil edecek 3 milletvekili adayımız, yaklaşık 30 yıl sonra üyelerimiz tarafından belirlendi. Milletvekili adaylarımızı kutluyorum, partimiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yaşadığımız ön seçim üyelerimizin partimize sahip çıktığının bir göstergesidir. Tekirdağ ve birçok ilde katılım oranı yüzde 50'lerdeyken Kırklareli'nde bu oran yüzde 80'i buldu. Yaşadığımız ön seçimin kazananı Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Ön seçim Kırklareli'nde 3 milletvekili çıkartmamızı ülkede ise iktidarı getirecek. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında da Kırklareli'nden bir bakan olacaktır. İktidar ateşini 7 Haziran'da Kırklareli'nden yakacağız."

Daha sonra milletvekili aday adayları Kayan, Gündoğdu ve Soykan da konuşma yaparak ön seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Yapılan konuşmanın ardından grup, İl Seçim Kurulu Müdürlüğünün bulunduğu adliye binasına yürüdü.

Burada düzenlenen törende, İl Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Özkök, Kayan, Gündoğdu ve Soykan'a mazbatalarını teslim ederek, seçimlerde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber