Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ağustos 2016 - 10:33 Yorum: 0

CHP’den AK Parti’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'i...

CHP’den AK Parti’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'i ziyaret etti. Demirkırkan, teröre karşı elbirliğiyle mücadele edilmesini ve birlik ve beraberlik duygusundan vazgeçilmemesi gerektiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Demirkırkan, ülkemizin son günlerde terör saldırılarına maruz kaldığını, teröre karşı elbirliğiyle mücadele edilmesi gerektiğini belirtti. Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Demirkırkan, "1 yılı aşkın bir süredir terör saldırıları ile canı yanan ülkemiz, 15 Temmuz kalkışmasını yaşadı. 15 Temmuz'dan sonra siyasette oluşan uzlaşma kültürü ve birliktelik, Türkiye için yeni bir umuttur. Söz konusu terörle mücadele ise, vatanın bağımsızlığı ve ülkenin bütünlüğü ise Cumhuriyet Halk Partisi olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise "Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Biz "Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da, birbirimize rakip olsak da söz konusu Afyonkarahisar ise, söz konusu Türkiye ise gerisi teferruat kalıyor. 15 Temmuz gecesi Türkiye bir işgal hareketiyle karşı karşıya kaldı. Siyasi partilerimiz, birlikte demokrasiye sahip çıktı ve bu işgal girişimi önlendi. Bu bakımdan Yenikapı ruhu olarak adlandırılan birliktelik önemlidir" diyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber