Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 14:48 Yorum: 0

CHP’den ATSO açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, bugün yapılan toplantının davet sahibinin Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) değil,...

CHP’den ATSO açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, bugün yapılan toplantının davet sahibinin Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) değil, CHP olduğunu belirterek "ATSO, benzer örneklerde olduğu gibi salonunu, görüş alışverişine zemin oluşturması için tahsis etmiştir. Bunun eleştirilmesi, demokrasi ve çok seslilikle bağdaşmaz. " dedi.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan CHP Antalya İl başkanı Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi'nin aralarında ticaret ve sanayi odaları, esnaf odaları, meslek odaları, dernekler ve vakıfların da bulunduğu tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinin geliştirilmesi, yaşanan sorunlara ortak akılla çözümler bulunmasına yönelik olarak bir dizi etkinlik gerçekleştirdiğini belirterek bunlardan birisi de sivil toplum kuruluşları ile "Büyük Buluşma" olduğunu ve 05 Mart .2016 tarihinde Ankara'da gerçekleştirildiğini kaydetti.

Buluşmaların devamı niteliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun il seyahatlerinde, ilin iş dünyası temsilcileri ve kanaat önderleri ile toplantılar gerçekleştirdiğini kaydeden Erdem şöyle dedi; " Bu toplantılara genellikle iş dünyasının çatı örgütü olan sanayi ve ticaret odaları, salonlarını tahsis etmekte, işadamlarına ve esnaf örgütlerine, meslek odalarına; Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı'na görüşlerini iletme, soru sorma ve düşüncelerini anlatma olanağı sağlamaktadır. Bu çerçevede; Van Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 21.02.2016, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 22.04.2016 tarihinde toplantılar gerçekleştirilmiştir. Örnekleri uzatmak mümkündür.Benzer şekilde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) da Antalya iş dünyasının çatı örgütü olarak, Antalya ekonomisinin tüm bileşenlerine, Ana Muhalefet Partisi CHP Genel Başkanı'na sorunları aktarma, beklentilerini iletme olanağı sağlamaktadır.

"Toplantının davet sahibi ATSO değil CHP'dir "

24 Kasım Perşembe günü yapılacak toplantının davet sahibinin ATSO değil, CHP olduğunu söyleyen Erdem şöyle devam ette: " ATSO, benzer örneklerde olduğu gibi salonunu, görüş alışverişine zemin oluşturması için tahsis etmiştir. Bunun eleştirilmesi, demokrasi ve çok seslilikle bağdaşmaz. AK Parti Antalya İl Başkanı kurumları hedef göstererek, susturmaya, sindirmeye çalışmaktadır. Tek sesli bir toplum ve Türkiye istemektedir.

Türkiye, sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Bu dönemde ortak aklın ve uzlaşmanın öne çıkarılması, ülkemizin yararına olacaktır. Tersine; sorunların yok sayılması, uzlaşma, konuşma, görüş alışverişinde bulunma zeminlerinin eleştirilmesi, milletimize de Antalya'ya kazandırmaz, kaybettirir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber