Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

CHP'den "kayıp kaçak elektrik" kampanyası

CHP Gençlik Kolları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın elektrikteki kayıp kaçak bedelinin güvence altına alınmasını sağlayan yasa tasarısının yeniden düzenlenmesi için kampanya başlattı

CHP'den 'kayıp kaçak elektrik' kampanyası

ANKARA (AA) - CHP Gençlik Kolları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın elektrikteki kayıp kaçak bedelinin güvence altına alınmasını sağlayan yasa tasarısının yeniden düzenlenmesi için kampanya başlattı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, CHP'li gençler, kurdukları "www.kayipkacakbedeli.net " internet adresinden, faturalardaki kayıp kaçak bedellerinin nasıl geri alınabileceği konusunda bilgilendirme yapıyor.

İstanbul'dan Mardin'e 8 ilde vatandaşların kapısını çalacak olan gençler, kaçak kullanım bedeli itiraz dilekçelerini vatandaşlara ulaştıracak.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, başlattıkları kampanyayla, hırsızın kullandığı kaçak enerjinin, dürüst vatandaştan tahsil edilmesinin önüne geçeceklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber